zondag 10 mei 2009

Straat

Zo, het een en ander weer aan onderzoek gedaan.

Zoals eerder gezegd hebben we in elke brievenbus van de wethouder romboutsstraat een enquete gegooid,om erachter te komen wat voor soort mensen er wonen, en of onze vooroordelen kloppen, maar helaas hebben maar erg weinig mensen gereageerd.
Van de mensen die wel gereageerd hebben, vinden we het hartstikke tof, en we gaan zeker nog reageren, en proberen verder met hen in contact te komen. Want alle beetjes helpen.

Verder zijn we op verschillende tijdstippen in de straat geweest, in de middag avond en in de ochtend, en het plan is er nog om een keer 's ochtends heel vroeg naar de straat te gaan. 
Ook hebben we van de verschillende tijdstippen foto's genomen.

Iemand uit ons groepje is naar het gemeentearchief geweest, en heeft erg weinig informatie kunnen vinden over de geschiedenis van de straat, maar we willen er toch nog een keer naartoe, want we willen onder andere weten waar de straatnaam vandaan komt. 
We weten inmiddels waar de wijknaam Zandberg vandaan komt: er lag vroeger gewoon een grote berg zand.

Ikzelf vind t ontzettend interessant om onderzoek te doen naar de bewoners van de straat, dus ik ga eens kijken wat voor mogelijkheden er nog meer zijn om meer te weten te komen over hen. 

Geen opmerkingen: